Premis Neptú

Els premis als millors esportistes d'Igualada

El batec d'Igualada

Premis Neptú 2020

Com cada any arriben els Premis Neptú, el guardó que premia als esportistes més destacats de la ciutat d’Igualada. La cerimònia l’organitza el Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada i, com cada any, les escoles de la ciutat i les entitats esportives igualadines hi participen extraordinàriament.

Les cerimònies

L’esdeveniment es divideix en dues cerimònies. La primera dedicada als nens i nenes de les escoles de la ciutat. La cerimònia començarà a les 17 hores. La segona part, dedicada als esportistes destacats que formen part d’alguna entitat de la capital de l’Anoia o bé igualadins que estan jugant fora d’Igualada, està programada per les 19 hores.

L'escenari

Des de fa 5 edicions, l’escenari per a les cerimònies és el teatre de l’Ateneu Igualadí, al centre de la ciutat. El teatre de l’Ateneu obrirà les seves portes mitja hora abans de cada acte, convidant als esportistes i als seus acompanyants a gaudir d’un dia especial per a ells, un dia de reconeixement.

Igualada ha finalitzat el seu mandat de la Ciutat Europea de l’Esport 2019.

Han estat 12 mesos molt intensos i trepidants, i el llegat que la nominació deixa un cop finalitzat l’any 2019 és del tot satisfactori per haver aconseguit els objectius marcats:

✓ Posar en valor el teixit esportiu de la ciutat
✓ Treballar pel futur esportiu, treballar en valors
✓ Atraure esdeveniments esportius
✓ Construir equipaments esportius del segle XXI
✓ Aconseguir un ciutat esportiva, sana i activa

Amb els Premis Neptú 2020 tanquem definitivament l’any de la Ciutat Europea de l’Esport, valorant totes les actuacions i mèrits dels esportistes de la nostra ciutat durant aquest 2019.

Gràcies Igualada!!!!

La presentació

Les dues cerimònies estan conduïdes per una presentadora que dinamitzarà i moderà les intervencions.

Actuacions

Tant a la cerimònia escolar com a la d’entitats, el lliurament es fa més amè gràcies a les actuacions de grups professionals.

Categories

A la cerimònia de l’esport escolar, totes les escoles de la ciutat d’Igualada destacaran una nena i un nen, de primària i/o secundària, dels seus centres. També es donaran uns reconeixements especials a les persones implicades en l’esport escolar.
Pel que fa a la segona cerimònia, cada entitat pot destacar a dos dels seus esportistes i, posteriorment, es lliuraran els Premis Neptú. Seguint les Bases del Premi, es repartiran un total d’11 categories:
– Promesa projecció femení i masculí
– Equip base amb més projecció femení i masculí
– Entrenador
– Esdeveniment esportiu
– Esport Col·lectiu femení i masculí
– Esport Individual femení i masculí
– Reconeixement personal

L’esport a la ciutat d’Igualada té assegurats molts èxits!