Format del vídeo

Per a l’enregistrament del vídeo de l’esportista destacat de la teva escola, us oferim unes directrius perquè tots els vídeos siguin el més homogenis possible.

1. Qualitat amb una bona definició

Demanem que els vídeo tinguin una qualitat Full HD (1920×1080) i un mínim d’HD (1280×720). Assegureu-vos que teniu configurada alguna d’aquestes modalitats.

Si el vostre smartphone és recent, podeu gravar el vídeo fent-ne ús. També podeu utilitzar qualsevol càmera domèstica. Fins i tot, moltes càmeres fotogràfiques compactes tenen modalitat per gravar en vídeo.

2. Netejar la lent

Per aconseguir el millor resultat és important que la lent estigui ben neta, en cas contrari pot quedar una imatge borrosa.

Per netejar la lent utilitza un mocador adient. No és necessari utilitzar cap producte de neteja, tot i que el resultat serà millor. Un cop acabat, comprova que no hi hagi quedat cap brutícia.

3. Gravar en horitzonal

Si utilitzeu l’smartphone, col·loqueu-lo en horitzontal. D’aquesta manera resultat del vídeo serà l’ideal per preparar un vídeo en panoràmic.

4. Estabilitza l’aparell

Amb l’objectiu d’obtenir un vídeo de màxima qualitat, intenteu recolzar la càmera o vosaltres mateixos en un punt estàtic. Si és impossible, relaxeu-vos. Eviteu els tremolors.

5. Activa el mode avió

Per evitar interrupcions, activar el mode avió a l’smartphone. Evitarà distraccions i no caldrà repetir la gravació.

6. Música

No afegiu cap tipus de música. El muntatge del vídeo que es projectarà, es fa amb una música de fons especial.

Seguiu aquestes indicacions per aconseguir la qualitat òptima del vídeo del vostre esportista premiat.